РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Романовська Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Федоренченко Л. О. Накопичення інозиту в процесі пророщування зерна пшениці. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Мельничук П. Д. Зв'язок між електрофізичними параметрами м'яса та його водоутримуючими властивостями. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Мельничук П. Д. Дослідження електрофізичних властивостей м'яса. — 2005 // Харч. пром-сть.
4.

Романовська Т. І. Дослідження сорбувальних властивостей целюлози. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Побережець І. І. Зв'язок між фізичними параметрами березового соку. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Левчук Н. І. Розвиток молочної промисловості України. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Левчук Н. І. Український ринок м'яса птиці. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Романовська Т. І. Вилучення жиру з відпрацьованої відбільної глини. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Романовська Т. І. Організація освіти у вищій школі // Оновлення змісту, форм та методів навчання і виховання в закл. освіти : зб. наук. пр. - 2013. - Вип. 6 (49).
10.

Захарін С. В. Регулювання розвитку агропромислового комплексу: регіональний рівень // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
11.

Осейко М. І. Характеристика мийних розчинів первинної обробки вовни // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
12.

Осейко М. І. Функціональний продукт у концепції ендоекології здоров'я // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
13.

Романовська Т. І. Основні вимоги до систем управління безпечністю промислового харчового виробництва // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 2.
14.

Романовська Т. І. Фізичні аспекти утворення олійних гелів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського